Advantage+ utvider tilbudet

Publisert: 10.12.08

Gran Canaria er svært populært blant ansatte.
En av to hytter i skibygda Vågslid.

Utvalget av hytter, hus og leiligheter har økt i takt med den gode veksten Omega har opplevd de siste årene. Dette tilbudet har definitivt fanget oppmerksomheten til de ansatte. Også utenfor selskapet har Omega blitt kjent som "firmaet med alle husene og hyttene".

Det lille ekstra

Arne Gunnar Habbestad, leder for Kvassatunet (eiendomsselskapet til Omega, blant annet ansvarlig for utbyggingen av hovedkvarteret i Ølensvåg), er ansvarlig for det stadig økende utvalget av ferieboliger. Han mener at Advantage-programmet bidrar både til bedre rekruttering og oppfylling av HMS-målsetninger.

- Våre ansatte fortjener og forventer høy kvalitet og service fra enhver aktør, og de ser etter det lille ekstra. Advantage-programmet og ferieboligene våre har bidratt til det lille ekstra for oss over de siste par årene, forklarer han.

- En hytte eller to i vinterfjellet er forventet, men legg til leiligheter og hus på Gran Canaria, Sør-Frankrike, Sør-Spania og Bulgaria, og du har noe ekstra spennende og attraktivt for våre ansatte.

Å finne balansen

Muligheten til å benytte disse tilbudene med Advantage-poeng som eneste kostnad betyr også en økt mulighet for mange dyktige ansatte til å ta seg velfortjente pauser i flotte omgivelser.

Tilbudet består for øyeblikket av åtte eiendommer i Norge, åtte eiendommer utenfor Norge og en båt stasjonert i Ølensvåg. Sju nye eiendommer ble introdusert for Omega-teamet i 2008, og de har blitt svært godt mottatt.

En av de mest populære destinasjonene får allerede et nytt skudd på stammen, med en ny bungalow i Anfi Tauro på Gran Canaria klar fra mars 2009. Øya med det varme klimaet har vist seg svært populær blant deltakerne i Advantage-programmet, og mange i Omega har kunnet ta med seg venner og familie sørover.

- Våre teambuilding-turer handler om å samle folkene våre, knytte kontakter og dele opplevelser. Våre ferieboliger hjelper våre ansatte å utnytte fritiden sin best mulig. Det handler om å finne en sunn balanse mellom jobb og fritid, sier Habbestad.

Aslaug Østrem Nesheim koordinerer Advantage-programmet og de mange tilbudene

Et tilbud til alle

Aslaug Østrem Nesheim, koordinator for Omegas Servicesenter, er for mange ansatte den første de møter på når de har henvendelser angående Advantage+. Hun fremhever det mangfoldige tilbudet som en av de viktigste aspektene ved programmet:

- Vi har ansatte på mange ulike lokasjoner, de jobber på ulike tider og har ulike behov. Derfor ønsker vi så godt det lar seg gjøre å ha et tilbud til alle. Det siste året har vi fokusert på å gi folk mer å velge mellom, og med 17 forskjellige ferieboliger har vi klart å bygge ut tilbudet kraftig i 2008, sier Nesheim.

Med et stort utvalg følger det også noen utfordringer, populariteten gjør at ansatte ikke alltid får booket det de ønsker.

Nøkkelen til fordeling

- Vi ønsker at så mange som mulig skal få bruke ferieboligene, og vi har laget en bookingkalender som tar sikte på en god fordeling, forklarer Nesheim.

Kalenderen er delt i to deler, 6-12 månedersdelen og 0-6 månedersdelen. Fra 6-12 måneder frem kan du bare ha én booking i kalenderen, men fra i dag og 6 måneder frem har du muligheten til å ha så mange bookinger du ønsker.

- Dette sikrer at vi har stor utnyttelse på våre boliger hele veien, samtidig som det gir mange ansatte muligheten til å bestille. Vi ønsker høy utnyttelsesgrad på boligene, men det må også være mulig for alle å komme til, sier Nesheim.

- Vi er i stor vekst på alle områder, og velferdsprogrammet må være med på dette løftet. Dette har vi fått bra til i 2008, og vi ser frem til å fortsette å gi et godt tilbud til alle våre ansatte.