Omega 365 i samarbeid med Microsoft

Omega 365 Solutions sitt partnerskap med Microsoft sikrer best mulig levering av Omega 365-systemet gjennom Microsoft Azure. “Microsoft Azure er en ledende skyplattform, som hjelper oss med å utvikle sikre, fremtidsklare løsninger, sier avdelingsleder for Omega 365s Cloud Team, Andriejus Koleinkovas.

Mats Årvik, Cloud Solution Engineer i Omega 365 Solutions, og Andriejus Koleinikovas, avdelingsleder i Omega 365s Cloud Team, håper mange ansatte vil være interessert i Enterprise Skill Initiative.

- Fordi Omega 365 Solutions bruker Microsoft-teknologier som .NET Framework og Microsoft SQL Server; var Microsoft Azure derfor et perfekt valg. Vi kan fortsette å utvikle produktene våre ved å bruke favoritt-teknologiene våre mens vi nyter bransjeledende innovasjoner innen datalagring, datasikkerhet og pålitelighet i skymiljøet, sier Koleinikovas.

Bruken av Microsoft Azure lar Omega 365 Solutions spare tid på utvikling samtidig som de oppfyller forventningene til sikkerhet og vekst. Med Omega 365-løsninger i Azure kan selskapet tilby et stabilt og pålitelig produkt til kundene. Omega 365 Solutions sine ansatte får opplæring i Microsoft Azure for å sikre at selskapet bruker plattformen til sin fulle grad.  

- Teamet vårt krever at nye ingeniører får AZ-104 certification (Azure Administrator). Det er også sertifiserte ingeniører i andre team som forbereder seg på å anskaffe Azure-relaterte sertifiseringer. Microsoft Enterprise Skills initativprogram kan hjelpe ingeniører med å nå målene sine mer effektivt, legger Koleinikovas til. 

Omega 365s Cloud Team har tilegnet seg høy kompetanse innen Microsofts applikasjoner. 

- Vi er et svært dyktig team bestående av ingeniører med mange års erfaring med å utvikle, designe og støtte Windows, Windows Server, Linux og andre produkter, både lokalt og i skyen. Cloud Team-ingeniører har Microsoft Azure Administrator, Microsoft Azure Architect, andre Microsoft Azure-data og andre databehandlingssertifiseringer i Microsoft-teknologier. Vi er også godt kjent med å støtte Omega 365-løsninger: Omega 365, Pims og Pims 365, legger Koleinikovas til.

Omega 365 Solutions har også fått gullmedlemskap i Microsofts partnernettverk, som bekrefter at vi oppfyller Microsofts kompetanse- og ytelseskrav, både i skyen og med andre Microsoft-teknologier. The Enterprise Skill Initiative er tilgjengelig for alle ansatte med en @omega365.com-konto.